Financialleasepolis; dé oplossing voor verborgen kosten!

Kies je voor de zakelijke aanschaf van een personen- of bestelauto met behulp van financial lease, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de (bestel)autoverzekering.

Koopt u als ondernemer een ‘nieuwe’ (bestel)auto met behulp van een financial leasecontract dan gaat u voor langere tijd een financiële verplichting aan.
Die financiële verplichting loopt in vele gevallen niet synchroon met de waardedaling van het onderpand. Dit betekent dat niet alle (financiële) risico’s standaard zijn afgedekt. Niet zelden blijft er na een grote calamiteit (totaal verlies) een restschuld over omdat de vergoeding vanuit verzekeraar lager is (dagwaarde) dan het netto openstaand saldo van uw financial lease.

Onze jarenlange ervaring kent die schrijnende gevallen. Dat heeft ertoe geleid dat we zelf, in samenwerking met verzekeraar, onze financieringsclausule hebben ontwikkeld. Wij zijn er trots op u die (unieke) extra bescherming te kunnen bieden; u houdt geen restschuld over bij volledig verlies (aanrijding, brand, storm, diefstal) van uw (bestel)auto. Er staat dan ook niets meer in de weg om een ander voertuig aan te schaffen. Dat noemen wij Vakkundig, Verantwoord, Verzekeren.

Zeker wel duur, zo’n verzekering? Neem vandaag nog de proef op de som en vraag geheel vrijblijvend een verzekeringsofferte aan. Voor hetzelfde geld valt het reuze mee.

Jarenlange ervaring

Extra bescherming

Vakkundig verzekerd op weg

Beheerst beloningsbeleid

Thrust Insurance Services BV hanteert geen variabele beloningen voor haar medewerkers. Op die manier is er voor geen enkele medewerker een financiële prikkel die kan aanzetten tot onverantwoord gedrag, het geven van niet-passende adviezen of het verkopen van producten die niet in uw belang zijn. Door het geheel ontbreken van variabele beloningen handelen we zuiver in uw belang.